BOON Sziréna

2016.09.26. 17:22

Munkagépet lökött árokba a teherautó a 37-esen

Belegrád, Miskolc, Szerencs - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami hétfőn délután történt az 37-es számú főúton.

Belegrád, Miskolc, Szerencs - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami hétfőn délután történt az 37-es számú főúton.

Szerencs irányába haladt egy munkagép a külső sávban, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt egy Iveco teherautó belehajtott a munkagép gémjébe. Az ütközéstől a markoló megindult az árok felé, ahol az első tolólapja beleakadt a földbe és emiatt beborult az árokba. A nehézgépjármű a tetején is megfordult, míg végül a kerekein landolt. A teherautó a csattanás után a szalagkorlátnak sodródott és végül ez oldalára borulva állt meg.

Úgy tudjuk, a munkagép vezetője súlyosan sérült meg, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A teherautó sofőrje könnyű sérülést szenvedett, őt is kórházba szállították a mentők.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Az anyagi kár milliós nagyságrendű, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.


Belegrád - Közúti közlekedési baleset történt a 37-es számú főúton, a belegrádi elágazásnál, ahol a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!