BOON Sziréna

2016.09.04. 08:49

Azonosították az Ózdon talált holttestet

Ózd - Az ózdi rendőrök a lakosság segítségét kérték egy ismeretlen holttest azonosításához.

Ózd - Az ózdi rendőrök a lakosság segítségét kérték egy ismeretlen holttest azonosításához.Az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen, 20-25 év körüli férfi rendkívüli halálesete miatt.

Lakossági bejelentés alapján 2016. szeptember 2-án 8 óra körül az Ózd, Jászi Oszkár utca mögötti bokros területen egy fiatal férfi holttestét találták meg a rendőrök. A szemlebizottság az idegenkezűséget kizárta.

A férfi 165 centiméter magas, sovány testalkatú, megközelítőleg 50 kilogramm súlyú, rövid, fekete hajú, a bal felkarján és vállán nonfiguratív, zöld színű tetoválás, rajta Vivien és Varta Lókó felirattal, míg az alkarján zöld, ötágú csillagot ábrázoló tetoválás látható, benne K.D. felirattal.

Ruházata: Drapp színű zip-záros pulóver, kék-fehér csíkos gombos póló, kék farmernadrág, fehér színű, 43-as méretű sportcipő, kék, szürke, zöld csíkkal az oldalán.

Személyes tárgyai: két doboz Sláger szivarka, egy darab sárga öngyújtó.

A rendőrség közleménye alapján a holttest azonosítása megtörtént, így a korábban kiadott rendőrségi felhívást visszavonták.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!