BOON Sziréna

2016.07.09. 19:05

Megkéselte haragosát: Őrizetben a hejőpapi támadó

Hejőpapi, Miskolc - Életveszélyes sérülést okozott az a 21 éves férfi, aki egy késsel megszúrta vitapartnerét Hejőpapiban.

Hejőpapi, Miskolc - Életveszélyes sérülést okozott az a 21 éves férfi, aki egy késsel megszúrta vitapartnerét Hejőpapiban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Roland 21 éves hejőpapi lakossal és társaival szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak korábbi nézeteltérés miatt 2016. július 7-én 14 óra körül Hejőpapiban összeverekedtek. A vita hevében B. Roland egy késsel életveszélyesen megsebesítette 17 éves haragosát.

Az eset kapcsán további három főt csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók.

B. Rolandot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!