BOON Sziréna

2016.07.08. 08:25

A lányöltözőben támadt a tanárnőre a túlkoros diák Miskolcon

Miskolc - Egy miskolci általános iskola lányöltözőjéből akarta kizavarni a fiút a tanárnő, amikor a diák szidalmazni kezdte és ellökte.

Miskolc - Egy miskolci általános iskola lányöltözőjéből akarta kizavarni a fiút a tanárnő, amikor a diák szidalmazni kezdte és ellökte.

A 16 éves fiú és társa 2015 novemberében, tanítási idő alatt bement a lányok torna öltözőjébe. Mivel a lányok öltözni szerettek volna, a fiúk pedig nem akartak kimenni, szóltak a tanárnőnek.

A helyszínre érkező pedagógus felszólította a két fiút, hogy hagyják el az öltözőt. Egyikük ennek eleget is tett. A vádlott fiú azonban nem akart távozni és trágár módon visszaszólt a tanárnőnek. Ekkor a sértett megfogta a vádlott kezeit és megpróbálta kiterelni az öltözőből. A diák ekkor szembefordult a tanárral és durva szidalmak közepette két kézzel mellkason taszította. A nő csak azért nem esett hanyatt, mert meg tudott kapaszkodni egy közeli zsámolyban.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a 16 éves vádlottal szemben. Indítványozta, hogy a bíróság a fiatalkorú vádlottat bocsássa próbára és rendelje el pártfogó felügyeletét.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!