BOON Sziréna

2016.07.24. 12:52

A Kavicsos-tóba fulladt egy mezőkövesdi férfi

Mezőkövesd - A Kavicsos-tóba fulladt egy férfi vasárnap délelőtt tíz óra körül.

Mezőkövesd - A Kavicsos-tóba fulladt egy férfi vasárnap délelőtt tíz óra körül.

Mint megtudtuk, a környéken lakó férfi, valamint nevelt lánya délelőtt a tó körül futott, a tó zsilipjéhez érve pedig a férfi úgy döntött, szeretné közelebbről megnézni, a bójaként funkcionáló fekete műanyagkockát. A meredek partról a vízbe került, s már nem tudott kijönni a körülbelül 20 Celsius fokos, két méter mély vízből, ebben pedig információink szerint horgászdamilok is akadályozhatták. A tíz év körüli kislány egy arra járó autóstól kért segítséget, aki értesítette a mentőket és a tűzoltókat. A holttestet a tűzoltók segítségével emelték ki a vízből.

Nem ez az első vízbefulladásos baleset a tavon, de előfordult már öngyilkossági kísérlet is, tavaly egy autós hajtott a parkba, aztán a vízbe, amely annak a partnak a közelében épp nem volt mély, így ki tudták szabadítani. A környékbeliek szerint hiába tiltja tábla is a horgászatot és a fürdést, ennek ellenére éjszakánként előfordul, hogy fiatalok a vízbe merészkednek.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!