BOON Sziréna

2016.04.06. 08:29

Gyilkosság Miskolc belvárosában - Tizenhat évet kapott a masszőrnő

Miskolc - A Miskolci Törvényszék első fokon 16 év fegyházra ítélte K. M. E.-t, azt a masszőrnőt, aki egy vita nyomán megölt egy idős asszonyt.

Miskolc - A Miskolci Törvényszék első fokon 16 év fegyházra ítélte K. M. E.-t, azt a masszőrnőt, aki egy vita nyomán megölt egy idős asszonyt.

Az ügy érdekessége, hogy első fokon a nőt két éve felmentették, de az ítéletet tavaly a Debreceni Ítélőtábla megsemmisítette és új eljárásra kötelezte a Miskolci Törvényszéket. A megismételt eljárás múlt hétre tervezett ítélethirdetése előtt a vádlott nő a bíróság mellékhelyiségében öngyilkosságot kísérelt meg, ezért az ítélethirdetést mára halasztották.

A nő a mai ítélethirdetésen az idézés ellenére nem jelent meg, információink szerint pszichiátrián kezelik. Az ítéletet a távollétében hirdették ki és a bíróság döntött előzetes letartóztatásáról. Elfogatóparancsot adtak ki ellene.

ÉM-SZB


Miskolc - A tárgyalás szünetében a bírósági illemhelyen vette be az erős nyugtatókat a vádlott.

Miskolc - Újra elsőfokú ítéletet hirdet a „masszőrnős gyilkosság” ügyében a bíróság.

Miskolc - Előreláthatólag március hó 30. napján hirdet ítéletet a Miskolci Törvényszék a „masszőrnő” ügyében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!