BOON Sziréna

2016.03.30. 10:57

Tizenhat tábla csokival bukott le az édesszájú tolvaj Miskolcon

Edelény, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. március 29-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Jenő 30 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 18 órakor az egyik miskolci áruházban 16 darab táblás csokoládé eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, a szerencsi- és a tiszaújvárosi rendőrök további hat személlyel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, tiltott prostitúció, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi-, a kazincbarcikai- és az ózdi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt, míg az edelényi járőrök egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!