BOON Sziréna

2016.03.22. 11:33

Rendőrkézen az encsi fatolvaj

Encs, Kazincbarcika, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Kazincbarcika, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2016. március 21-én alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy férfival szemben az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt, míg az encsi egy járőrök szintén egy személyt vettek őrizetbe tulajdonelleni szabálysértés – falopás – elkövetése miatt. Az elkövetőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül tervezik bíróság elé állítani.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!