BOON Sziréna

2016.02.17. 10:43

Miskolcon árulta a testét a 18 éves zsolcai nő

Edelény, Encs, Felsőzsolca, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs, Felsőzsolca, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. február 16-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Barbara 18 éves felsőzsolcai lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 16 óra körüli időben Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcán - védett övezetben - tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, az ózdi- és az edelényi rendőrök további hat személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (falopás, bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a Miskolci-, az Encsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!