BOON Sziréna

2016.02.29. 17:14

Megerőszakolta a nyolcvankét éves nénit Miskolcon

Miskolc - A férfi a ház előtt, az út közepén hagyta magatehetetlen áldozatát.

Miskolc - A férfi a ház előtt, az út közepén hagyta magatehetetlen áldozatát.

Előzetes letartóztatásba helyezte a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, aki február hó 23-án hajnalban miskolci lakásába átcsalta 82 éves szomszédját; megverte a nénit, szexuális erőszakot követett el vele szemben. Az erőszakot követően a magatehetetlen, megvert nőt kivitte a lakásból, és a ház előtti négysávos úton, a Miskolctapolcai út felé vezető sávban, a felezővonalon hagyta. A néni a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bíróság álláspontja szerint – amennyiben a büntetőeljárás során gyanúsított bűnössége jogerősen megállapítják, akkor a bűncselekmények súlyára tekintettel akár 12 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhatnak rá.

Rács mögött marad

A bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye is és figyelemmel a mentális, pszichés állapotára feltételezhető, hogy szabadlábra kerülése esetén akár hasonló jellegű bűncselekményeket követhetne el.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!