BOON Sziréna

2016.02.12. 12:14

Bolti lopás és hozzátartozók közötti erőszak Borsodban

Miskolc, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Sátoraljaújhely, Kazincbarcika - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs, Sátoraljaújhely, Kazincbarcika - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Attila 21 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 10 óra 20 perc körüli időben az egyik miskolci áruházban csokoládék eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A tiszaújvárosi- és a mezőkövesdi rendőrök további egy-egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi-, a szerencsi-, a sátoraljaújhelyi- és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és a kazincbarcikai járőrök egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!