BOON Sziréna

2015.03.18. 14:08

Felderítették a kövesdi fémtolvajokat mielőtt bejelentés érkezett volna

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen.

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen.A gyanús cselekményre 2015. március 17-én a délutáni órákban figyeltek fel a szakmai értekezletre igyekvő rendőrök, akik azon nyomban értesítették a kollégáikat. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a kapott információk alapján az egyik fémátvevő hely előtt vették ellenőrzés alá azt a két személyt, akik kézi kocsin különféle fémből készült tárgyakat toltak.

A rendőri intézkedés eredményeként és az érintettek tagadása ellenére a rendőrök felderítették, hogy a kézi kocsikat és a rajtuk lévő értékeket egy-egy mezőkövesdi ingatlanról tulajdonították el.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított B. Márió 24 éves helyi lakos és fiatalkorú 17 éves társa gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek többek között elmondták, hogy elfogásuk előtt betörtek egy mezőkövesdi portára, illetve ingatlanba, ahonnan elhozták az értékesíthető fémhulladékokat és a két kiskocsit, továbbá tűzifát is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!