BOON Sziréna

2010.11.11. 17:56

Újabb gyanúsítás a Nemesbikki halálos baleset folyománya

<p>A hármas tragédiát követelő nemesbikki közlekedési baleset folyományaként egy sajószögedi fiatalembert hallgatott ki a rendőrség, kábítószer terjesztés gyanújával.</p>

Mint ismeretes november 07-én kora délután Nemesbikk belterületén egy személygépjármű elsodort három, az útpadkán haladó személyt. A balesetben a kerékpárt, illetve kerekesszéket toló 63 éves nagymama és 35 éves lánya életét vesztette, míg a tolókocsiban tartózkodó 13 éves kislány-unokát a mentőhelikopter életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba, aki később szintén életét vesztette.

A három ember halálához vezető közlekedési baleset körülményeinek vizsgálata során a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságKözlekedésrendészeti Osztálya őrizetbe vette a jármű 41 éves vezetőjét és annak 23 éves utasát is, aki a baleset után közvetlenül még azt nyilatkozta, hogy ő vezette a járművet.  A gyanú szerint a fiatalabb elkövető kábítószert fogyasztott, amelyet elismert, és megnevezte a tiltott anyag forrását is.

Vallomása alapján a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságnyomozói november 10-én kihallgattak egy sajószögedi fiatalembert, aki a kábítószer fogyasztását elismerte, de annak terjesztését nem. A rendőrség kábítószerrel visszaélés vétsége miatt indított nyomozást az ügyben. A sajószögedi fiatalembernél talált kábítószer fajtáját és hatóanyag tartalmát szakértő állapítja majd meg. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.


Kábítószer terjesztőt fogtak Sajószögeden

boon | 2010.11.11 12:19
Nemesbikk, Sajószöged, Tiszaújváros - Újabb letartóztatás történt szerdán a nemesbikki gázolással kapcsolatosan.

Nemesbikki halálos baleset: Előzetesben a gázoló és utasa

eszak | 2010.11.10 14:37
Miskolc - Az autó tulajdonosát is őrizetbe vette a rendőrség.

Újabb gyanúsítás és őrizetbe vétel a Nemesbikki halálos baleset ügyében

boon | 2010.11.10 14:13
Nemesbikk - Kedden a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette a gépjármű tulajdonosát is a vasárnapi három halálos áldozatot követelő Nemesbikki közlekedési baleset ügyében. A bíróság időközben a rendőrség előterjesztése alapján előzetes letartóztatásba helyezte a személyautóval ittasan közlekedő és balesetet okozó járművezetőt és annak utastársát is.

Valójában ki vezette a gázoló autót?

eszak | 2010.11.08 15:30
Nemesbikk - A nagymama, a lánya és az unoka is belehalt a vasárnap délutáni gázolásba.

Meghalt a 13 éves kislány is - háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

fuggetlen | 2010.11.08 11:35
Nemesbikk, Miskolc - Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy - saját bevallása szerint - kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

boon | 2010.11.08 10:53
Nemesbikk, Miskolc - Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nembesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 18:28
Nemesbikk - Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Nemesbikk - Kábítószert fogyasztott - ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken - két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk - Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!