BOON Sziréna

2010.06.22. 14:23

Roller-dílerek – elfogták az óvodai tolvajokat

<p>Kazincbarcika - Lakossági bejelentés alapján sikerült elfogni azokat a tetteseket, akik a napokban egy kazincbarcikai óvodából loptak gyermekjátékokat.</p>

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy 27 és egy 38 éves kazincbarcikai férfival szemben. A gyanúsítottak az egyik kazincbarcikai óvoda raktárából vittek el különféle gyermekek által használt játékokat, hogy azokat később értékesíthessék.

A rendőrségre tett bejelentés gyorsaságának köszönhetően a forró nyomos intézkedések szinte azonnal eredményre vezettek, azaz a nyomozók elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Így megkerültek a rollerek, kerékpárok, homokozó szettek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet - tájékoztatta portálunkat a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!