BOON Sziréna

2010.05.13. 11:29

Új helyen a Diósgyőri Rendőrőrs

<p>Miskolc - A soron következő miskolci közgyűlés napirendjén szerepel a városi kapitányság beszámolója és az Erdőfelügyelőség használaton kívüli ingatlanának hasznosításáról szóló tájékoztató...</p>

A soron következő miskolci közgyűlés napirendjén szerepel a városi kapitányság beszámolója és az Erdőfelügyelőség használaton kívüli ingatlanának hasznosításáról szóló tájékoztató – Nyírő Pál, Miskolc közbiztonsági tanácsnoka és Tompa Sándor képviselő ezzel kapcsolatban sajtótájékoztatón hangsúlyozta: tudomásul kell vennünk, hogy a rendőrség a létező gazdasági-társadalmi problémákat nem tudja megoldani, csak azokat a tüneteket kezelni, amelyekre törvényi felhatalmazása van. A kapitánysághoz tartozó – Miskolcon kívül további 36 település – közbiztonsági helyzete stabil – jelentette ki a tanácsnok. Csaknem minden mutatóban csökkenés látszik, a mindennapokban tapasztalt agresszivitás azonban visszaköszön a statisztikában is, a garázda cselekmények több mint 10 százalékos növekedésében. Tompa Sándor beszámolt: a tervek szerint az Erdőfelügyelőség használaton kívüli Árpád út 90 alatti ingatlanát közcélra megigényli a város. Itt helyezkedhet majd el többek között a Diósgyőri Rendőrőrs és az Iránytű Szociális Szolgálat központja.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!