BOON Sziréna

2010.04.20. 13:58

Tripla és semmi Miskolcon

<p>Miskolc - Egy távcső hozta közelbe az elkövetőket Miskolcon.</p>

A napokban egy miskolci férfi távcsövével kémlelte otthonából az eléje terülő tájat. Fák, bokrok és madarak mellett azt is látta, amint hárman be akarnak törni egy házba. A szemtanú azonnal értesítette a rendőrséget, és pontosan meg is jelölte a bűncselekmény pontos helyszínét.

A betörők még javában az értékek után kutattak, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei tetten érték őket, akik így nem tudtak magukkal vinni semmit.

A Miskolci Rendőrkapitányságon előállított férfiakkal szemben lopás miatt indult eljárás, amit a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112 - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!