BOON Sziréna

2010.04.19. 17:03

Frontális a szerpentinen, a 25-ös főúton

<p>Borsodnádasd - Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Borsodnádasd külterületén, a 25-ös főúton.</p>

A karambol a szerpentines részen történt, nem messze a hevesi megyehatárról. Olajfoltos, csúszós volt az út. A kocsi vezetője megcsúszott a kanyarban és átsodródott a túloldalra. Az Ózdról Budapestre közlekedő busz vezetője elrántotta a kormányt, de a frontális ütközést így sem tudta elkerülni.

- Csak azt vettem észre, hogy egy kék valami megcsúszik az úton és irányíthatatlanul közeledik felénk - emlékezett vissza az esetre Fülöp Gábor, autóbuszvezető. – Annyi időm maradt csupán, hogy a buszt „betettem” az árokba, de a frontális ütközést így sem tudtam elkerülni. Az autóban utazó hölgy a fején súlyosabban megsérült, a párjának és a gyermeküknek szerencsére nem lett nagy bajuk. A buszon mintegy tizenöt-húsz fő utazott, nem sérült meg senki a járaton.

A mentők a személyautóból két sérültet szállítottak az ózdi kórházba. A kocsiban hátul helyet foglaló nő fejjel nekiesett a szélvédőnek, ő sérült meg súlyosabban. A helyszínelés időtartamára a 25-ös főutat teljes szélességben lezárták. A baleset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

ÉM – ME


Baleset a 25-ösön, teljes az útzár

fuggetlen | 2010.04.19 14:51

Balaton, Borsodnádasd - Egy busz és egy autó ütközött össze Borsodnádasd határában hétfőn kora délután, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a 25-ös számú főutat teljes szélességében lezárták. A balesetnek két súlyos sérültje van: az autó vezetője és utasa.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!