BOON Sziréna

2010.04.30. 08:33

Ellenszavazat nélkül fogadták el a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolóját

<p>Miskolc - Április 29-én számolt be Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok rendőrfőkapitány a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2009. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.</p>

A közgyűlést Dr. Dobozi József r. vezérőrnagy országos főkapitány-helyettes, a Köztársasági Őrezred parancsnoka is megtisztelte jelenlétével.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés megköszönte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját és a képviselők a beszámolót ellenszavazat nélkül elfogadták.

A beszámolót megelőzően a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés április 24-e, a Rendőrség napja alkalmából Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért díjat adományozott

  • Soltész András r. alezredesnek, az Edelényi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetőjének,
  • Frózsi János r. alezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Alosztály vezetőjének, valamint
  • Kerekes Attila r. főtörzszászlósnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetőjének.

A díjak átadására a Megyei Közgyűlés ülésén ünnepélyes keretek között került sor, melyet Dr. Ódor Ferenc, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés ElnökeDr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány jelenlétében adott át - tájékoztatta a Borsod Online-t dr. Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikácós Iroda vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!