BOON Sziréna

2010.03.31. 08:49

Végighúzták a "hálót" - Razzia az Avason

<p>Miskolc - Demonstratív jellegű ellenőrző akciót tartottak rendőrök és segítőik az avasi lakótelepen.</p>

Egyenruhás és civil rendőrök, városőrök indultak ellenőrző portyára Miskolcon, egyebek mellett az avasi lakótelepen kedden, a kora esti órákban. A megyeközpont legnagyobb városrészében lévő rendőrős előtt gyülekező média és az egyenruhások magukra vonták az arra elhaladó lakótelepi lakók figyelmét, de nem tudták, hogy mire való a gyülekezés. Kit fogtak rendőrök? – kérdezgették néhányan.

Hat óra előtt nem sokkal aztán autóba pattantak a rendőrök és a városőrök, és elindult a „Háló akció”. A feladatokról Demeter Szabolcs százados, a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrs parancsnokhelyettese informálta kollégáit, a városőröket, közterület felügyelőket és polgárőröket. A „hálóval” 12 órán át szűrték meg egyebek mellett a közterületeken, kocsmákban lévőket.

Az igazoltatottak egy része kifogásolta, hogy személyi igazolványt kértek tőle. Minek az – mondta valaki –, csak egy közeli lépcsőházból ugrott le sörözni.

ÉM/PT


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!