BOON Sziréna

2010.03.12. 15:39

Rendőrségi akció a Lyukóvölgyben

<p>Miskolc-Lyukóvölgy - Tizenöt-húsz rendőr járőrözik a miskolci Lyukóvölgyben a nap huszonnégy órájában a megszaporodott bűncselekmények miatt és azért, mert a városrészen gyakran bujkálnak körözött bűnözők.</p>

A nagyszabású rendõrségi akcióban a bevetési szolgálat, mezõ-, polgár-, és városõrök, valamint quados és kutyás rendõrök is részt vesznek. Három nap alatt négy körözött személyt fogtak el, nyolc embert állítottak elõ bûncselekmény miatt, több mint nyolcvan embert feljelentettek, huszonötöt bírságoltak meg és lopott holmit is találtak.

Március elejétõl vezényeltek nagyobb létszámban rendõröket a Lyukóvölgybe, de a fokozott ellenõrzési akció március 8-án kezdõdött. Azóta 300 embert és 100 autóst ellenõriztek. A legjellemzõbb a hétvégi házak feltörése, a falopás és az illegális szemétlerakás a városrészen - mondta el Soltész Csaba, a Vasgyári Rendõrõrs parancsnoka a Független Hírügynökségnek pénteken. Az akció egész hónapban folytatódik.


Totális Lyukóvölgy akció

boon | 2010.03.11 14:32

Miskolc-Lyukóvölgy - Sikeres és eredményes a Miskolci Rendőrkapitányság totális akciója, amely a Lyukóvölgy közbiztonságának helyreállítását célozta meg.


Üzenet a gettóból

boon | 2010.03.08 17:07

Miskolc-Lyukóbánya – A borsodi megyeszékhelytől alig 10 kilométerre utazok a tavaszi Napfényben. Az idillt egy tábla töri meg: a Miskolc vége táblára valaki festékfújóval "Getto"-t írt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!