BOON Sziréna

2008.12.09. 21:50

Rendőrautóval ütközött egy terepjáró Sajóládon

<p>Sajólád - Hárman sérültek meg abban a balesetben, ami Sajóládon történt kedden este.&#160;<DIA alt="Rendőrautóval ütközött egy terepjáró Sajóládon 2008.12.09." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rend__337_raut_val__tk_z_tt_egy_terepj_r__S/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Rendőrautóval ütközött egy terepjáró Sajóládon 2008.12.09." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy Volkswagen Bora rendőrautó haladt egyenesen a Dózsa György utcán a védett útvonalon, amikor jobbról a Bem utcáról kikanyarodott elé egy Ford terepjáró és összeütköztek. Az ütközés után mindkét autó az út bal oldalán lévő árokban landolt, a rendőrautó egy kerítés talapzatát is kiütötte közben.

A rendőrautóban mindkét járőr fejsérülést szenvedett, úgyszintén a Ford vezetője is. Elsődleges információink szerint a kórházba szállított mindhárom személy sérülése nyolc napon belüli.

Az anyagi kár jelentős, az érintett útszakaszt le kellett zárni a helyszínelés idejére.

A baleset körülményeit vizsgálják.

Nézze meg a helyszínen készült fotókat: Rendőrautóval ütközött egy terepjáró Sajóládon 2008.12.09.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!