BOON Sziréna

2008.07.04. 13:27

Fogukkal tépték a szúnyoghálót

<p><P>Bogács - A fiatalkorú lányok a rendőrök láttán ráültek a lopott holmira, hogy elrejtsék azt. </P></p>

Bogácson az elmúlt hetekben több nyaralóból, üdülőből loptak el különféle értékeket, főleg ruhaneműket. A Bogácsi Rendőrőrs a sorozatos bűncselekmények megelőzése érdekében figyelő szolgálatot szervezett az érintett területeken. A rendőrök gyanúja szerint fiatalkorú elkövetőkkel kellett számolniuk, a nyomozás azonban nem várt eredményt hozott.

A Bogácsi Rendőrőrs járőreinek 2008. július 02-án a késő esti órákban feltűnt két fiatal lány viselkedése, akik szinte azonnal ráültek a náluk lévő szatyrokra, amint meglátták a rendőrautót. A szakszerű rendőri intézkedés folyamán kiderült, hogy a 16 és 15 éves fiatalkorú lányoknál lévő főleg gyermekruhák bűncselekményből származnak. A két elkövető eddig 15 lopást ismert be, amelyek során mobiltelefonokat, készpénzt, ruhaneműket, játékokat tulajdonítottak el.
A lányok azt is elmondták, hogy a nyitott ablakokon másztak be a nyaralókba, miután a sértettek távoztak onnan, és esetenként ahol szúnyoghálót találtak a fogukkal tépték le azt. A készpénzt pedig az idősebbik lány a melltartójában rejtette el.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két fiatalkorú lánnyal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!