BOON Sziréna

2008.06.26. 13:46

Ismeretlen holttest - a lakosság segítségét kéri a rendőrség

<p>A lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy beazonosítsák azt az ismeretlen&#160;férfit, akinek holtestét Tiszacsermely közelében a Tisza folyóban találtak 2008. június 11-én.</p>

Rendőrségi felhívást intézett a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság és a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság annak érdekében, hogy beazonosítsák azt az ismeretlen férfit, akinek holtestét Tiszacsermely közelében a Tisza folyóban találtak 2008. június 11-én. A férfinél nem voltak iratok.

A vízbefulladt férfi 180 centiméter magas, normál testalkatú, fehérbőrű férfi. Ruházatára jellemző, hogy két nadrágot - egy kék színű farmernadrágot és egy sötét színű jégeralsót -, 42-es méretű bélelt bakancsot viselt két-két zoknival. Továbbá egy sötét színű bundás télikabátot, egy kapucnis-cipzáras és egy V-nyakú piros-fekete színű pulóvert, szürke színű csíkos inget, alattuk egy pólót és egy atlétatrikót viselt. Nadrágja hátsó zsebében egy fémes tapintású fekete színű 10 centiméter átmérőjű karlánc volt. Fogazata hiányos.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, amely során bűncselekményre utaló jel nem merült fel.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki az ismeretlen férfi kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányság Bűnügyi Osztályán – Sátoraljaújhely, Kazinczy u. 37-39. – vagy telefonon a 117-es, illetve a 06/47-523-007-es telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!