boon-sportoldal

2018.12.07. 09:44

Aluinvent-DVTK U23 és a MEAFC-Miskolc mérkőzések pénteken

Miskolc - Pénteken két kosárlabda mérkőzést játszanak Miskolcon.

Miskolc - Pénteken két kosárlabda mérkőzést játszanak Miskolcon.

Női kosárlabda NB I/B Piros csoport, 9. forduló

Aluinvent-DVTK U23 – Ajka KC (Miskolc, városi sportcsarnok, péntek, 16.00)

Magyar Gergely, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Az Ajkának a tabellán jelenleg elfoglalt helyezése nem igazán tükrözi a valós játékerejüket, ugyanis sok, NB I-et is megjárt kosarasuk van, rutinos kosárlabdázókat vonultathatnak fel, vagyis várhatóan egy erős együttes érkezik hozzánk. Sajnos, mi a legutóbbi meccsen nem mutattunk túlságosan sok biztató jelet, és mivel változatlanul sok a beteg és a sérült a keretünkben, így ezúttal is több szerep juthat a kadet korú játékosoknak. Nem mi vagyunk ennek az összecsapásnak az esélyesei, de próbálunk helytállni.


Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 11. forduló

MEAFC-Miskolc – Vasas Akadémia (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)

Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc edzője: – A tavalyi bajnoki döntős és ezüstérmes csapat érkezik hozzánk, akik bátran építenek a saját fiataljaikra, és egy-két mentorral kiegészítve az elmúlt években is meggyőző teljesítményt nyújtottak. Hozzánk hasonlóan ők sem sikerszériából jönnek, viszont az elmúlt tétmeccseken elszenvedett vereségek előtt több győzelmet szereztek, mint mi, így előttünk állnak a bajnokságban. Fiatalok, agilisak, és lendületes játékot játszanak, de mi nagyon készülünk ellenük. Ugyanis ez lesz az utolsó hazai meccsünk, és ezt az évet szeretnénk jó játékkal, és eredményesen zárni a várhatóan nagyobb közönség előtt. Ugyanis nem sokkal a kezdésünk előtt az utánpótlás játékosaink számára mikulás ünnepséget rendezünk, és bizonyára sok fiatal és a szüleik is maradnak megnézni minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!