boon-sportoldal

2018.11.06. 09:19

Remekeltek a miskolci testépítők

Miskolc - A napokban Európa-­bajnokságon járt a Miskolc Bodybuilding Team csapata.

Miskolc - A napokban Európa-­bajnokságon járt a Miskolc Bodybuilding Team csapata.

Október 27-én rendezték Tatabányán az INBA/PNBA Naturál Testépítő- és Fitnesz Európa-bajnokságot, ahol a Miskolc Bodybuilding Teamet négy versenyző képviselte. A három héttel korábbi debreceni INBA Elite Tour versenysorozat keretében megrendezett – a magyar versenyzők számára egyben az Európa-bajnokságra való kvalifikáció lehetőségét is jelentő – verseny eredményei már bizakodásra adtak okot.

A másodikon nyert

Hegedűs Réka élete első versenyszezonjában magabiztos versenyzéssel bronzérmet szerzett.

Tóth Adrián novice (újonc) testépítés kategóriában, szintén versenyzői pályafutásának második versenyén Európa-bajnok lett. Az open mezőnyben, a rutinos, több éve versenyző sportolók között, épp csak lemaradva a dobogóról, egy negyedik helyet is sikerült megszereznie.

Kalas Csaba, aki már rutinos versenyzőnek számít, és egyben Hegedűs Réka és Tóth Adrián felkészítője is, élete eddigi legjobb formájában versenyezve open testépítés kategóriában Európa-bajnok lett.

A miskolci csapat másik hölgy tagja, a magyar rendőrség állományát is erősítő Bodnár Noémi sport modell kategóriában szintén Európa-bajnok lett.

Összesítésben tehát a miskolci négyfős csapat 3 arany-, 1 bronzérem, valamint egy negyedik hellyel térhetett haza az Európa-bajnokságról.

Las Vegasba megy

– Még három versenyünk van hátra a szezonból, amelyek mind különlegesek – mondta Bukovenszki Gábor elnök. – Szepesi Szabina november 8. és 11. között Las Vegasban vesz részt a Naturál Olympián. Kalas Csaba megméretteti magát az ország legnagyobb és legnépszerűbb nem naturál versenyén, a Superbodyn. Bodnár Noémi pedig a Miss Zsarura készül, mivel ő rend­őr nyomozó.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!