boon-sportoldal

2018.07.15. 14:24

A szelek szárnyán Hejőkeresztúrban

Hejőkeresztúr - Magasan jegyzett vitorlás­versenyt rendeztek az elmúlt hétvégén a Debreczeni-tavon.­­­ ­­­­

Hejőkeresztúr - Magasan jegyzett vitorlás­versenyt rendeztek az elmúlt hétvégén a Debreczeni-tavon.­­­ ­­­­

Az Expert-FPS Vitorlás Kupa nem csupán az indulók, hanem a Magyar Vitorlás Szövetség által is magasan jegyzett esemény volt.

Öt évet vállaltak

Egyedülállónak bizonyult azért is, mert a Dunától keletre ez az egyetlen kiemelt ranglistaverseny, ezért a Deboti VSE által szervezett viadal két napjára szinte megtelt a Hejőkeresztúr határában lévő Demeter Vitorlás Kemping. A névadó fő­szponzorok öt évre vállalták a finanszírozást.

A díjkiosztón a finn és a kalóz hajóosztályok legjobbjai gyönyörű serlegekkel és tárgyakkal gazdagodtak, a jelenlévők – köztük a műfaj helyi és országos szintű nagyjai – pedig hitet tettek arra, hogy jövőre újra találkoznak a remek környezetben, ahol szinte mindig fúj a szél. A kétnapos rendezvényen megjelent Holczhauser András, a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára, aki mind a tavat, mind a bázist alkalmasnak találta országos bajnokság rendezésére is.

KT


[related-post post_id="3916372"]

[related-post post_id="3910144"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!