boon-sportoldal

2017.01.04. 11:52

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2016 - Indul az elődöntő-szavazás

Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Az Észak-Magyarország olvasói és a Borsod Online látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2016-os esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játékot hét kategóriában hirdettük meg: a felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú), valamint csapatra lehet szavazni, illetve a legjobb edzőt is keressük.

Játékunk során – amolyan kezdő lépésként – szerkesztőségünk valamennyi kategóriában öt-öt sportolót, csapatot, szakembert jelölt arra a listára, amelyre első körben szavazni lehet. De nem csak rájuk, a szerkesztőségünk által jelölt kategóriánkénti ötökre, ugyanis január 2-án, hétfő éjfélig bárkinek lehetősége volt arra, hogy további jelölteket állítson az Észak-Magyarország Facebook-oldalán vagy az Észak-Magyarországban megjelent szelvény kitöltésével.

Hetvenkettő

Örömmel közöljük: olvasóink éltek a lehetőséggel, ugyanis az elmúlt hetekben, a korábban közzétett névsorhoz pluszban, további 37 jelölést kaptunk, így összesen 72 sportember/csapat várja a voksokat. Ennyien kerültek fel a szavazólistára, és a mai naptól egy héten át lehet rájuk voksolni az első körben. Ennek a fordulónak a tétje az, hogy a mezőny mind a hét kategóriában öt-öt versenyzőre (egyéni sportolóra, csapatra, illetve edzőre) szűkül. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2017. január 11-én, szerdán 12 órakor zárul az elődöntő, és azok, akik ekkor a kategóriák első öt helyén állnak, bejutnak a döntőbe.

A voksolás második körére, amelynek végén ismertté válik a győztes személye, január 12-e és 19-e között (csütörtök déltől csütörtök délig) kerül sor. Ebben a fordulóban az állva maradottak tiszta lappal indulnak, ugyanis az elődöntőben kapott voksokat nem vesszük figyelembe a fináléban, az egyes kategóriákban az lesz a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapja a már említett egy hét alatt.

A mezőny tehát a jövő héten szerdán, vagyis az elődöntő lezárultával 35 szereplősre szűkül. Várjuk játékos kedvű olvasóink voksait az Észak-Magyarországból kivágott játékszelvény szerkesztőségünkbe eljuttatásával (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.), valamint a digitális Északon és a Borsod Online-on.

ÉM




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!