boon-sportoldal

2016.07.10. 08:59

Videó: négygólos kövesdi győzelem a szatmárnémetiek ellen

Mezőkövesd - Sós Bence és Baracskai duplájával négygólos sikert aratott a Mezőkövesd Zsóry FC a román FC Satu Mare ellen szombaton.

Mezőkövesd - Sós Bence és Baracskai duplájával négygólos sikert aratott a Mezőkövesd Zsóry FC a román FC Satu Mare ellen szombaton.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Satu Mare

4-0 (0-0)

Mezőkövesd, 400 néző, vezette: Györki Bence

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó (Tujvel) – Vági (Pauljevic), Szeles (Dvorschák), Devecseri (Hudák), Fótyik (Gohér), Molnár (Nicorec), Grgic (Kink), Egerszegi (Polényi), Tóth B. (Fröhlich), Orosz (Sós B.), Strestik (Baracskai). Edző: Pintér Attila

FC Satu Mare: Anca – Montean (Stef), Muresan, Onicas (Toma), Juhás, Bura (Ciul), Rus, Nemes (Lukács), Villand, Pop (Opris), Faur. Edző: Bolba Mireca, Csik Tibor

Gólszerzők: Baracskai (2), Sós B. (2).

Pintér Attila értékelése:

– Egy nagyon fegyelmezett csapattal találkoztunk és úgy látom, hogy a mai mérkőzésen már jobban játszottunk az eddigiekhez képest. Tudom, hogy egy hét múlva bajnoki vár ránk, de azon vagyunk, hogy minél előbb összerakjuk a játékunkat, hiszen jöttek új játékosok, akik nem csak a csapathoz, hanem a rendszereinkhez is hozzá kell hogy szokjanak. Ők egyre jobban teszik a dolgukat. Nagyon hasznos volt ez az edzőmérkőzés, sok jóra is rávilágított és sok hiányosságot is megmutatott és azon leszünk, hogy ezt a jövőhétig rendbe hozzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!