boon-sportoldal

2016.06.25. 16:23

Videó: Ötgólos meccsel nyitott a Mezőkövesd

Mezőkövesd - Szombaton délelőtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Mezőkövesd - Szombaton délelőtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – Debreceni VSC-TEVA tartalék

3-2 (2-0)

Mezőkövesd, 150 néző. V.: Nagy R.

Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. félidőben: Czuczi – Vági, Szeles, Devecseri, Sós B. – Hegedűs D., Tóth B. – Bacelic, Nicorec, Strestik – Pauljevic. A 2. félidőben: Dombó – Polényi G., Dvorschák, Fótyik – Dina, Heffler, Orosz M. – Molnár G., Csirmaz, Baracskai – Frőhlich. Vezetőedző: Pintér Attila.

DVSC-TEVA-tartalék: Rácz G. – Bokros (Karikás 46.), Koval (Kuti 57.), Kinyik, Nagy Z. (Kondás 46.) – Bereczki (Barna 37.), Berdó (Virág 37.), Ludánszki, Nagy K. – Kertész, Bíró (Tóth M. 46.)

Gólszerző: Sós B. (17.), Strestik (27.), Baracskai (82.), ill. Kinyik (60.), Nagy K. (80.).

Pintér Attila: Egyhetes edzőtáboron vagyunk túl, rendesen tették a dolgukat a gyerekek, többet nem is vártam. Játszottunk három játékrendszerben is, hogy megnézzem, hogy azok a dolgok, amelyeket a héten átvettünk, mennyire ragadtak meg a fejekben. Elég sokat visszakaptam, frissességet nem vártam. A második félidőben voltak problémák, amelyeket át kell beszélni. Amit várhattam egy heti felkészülés után, az rendben volt, most jön még csak a neheze.

Kondás Elemér: Voltak dolgok, amelyekkel elégedett voltam, volt, amivel nem, de a Mezőkövesd két sorral játszott, mindkét félidőben friss emberek jöttek, s NB I-es rutinnal rendelkező csapatuk kezdett. Nálunk hat csere volt, főleg fiatalok játszottak. Voltak szép dolgok, előfordult, hogy belehibáztunk, s abból gólt kaptunk, öngólt is sikerült lőnünk, de a második félidei játék az rendben volt. Nem kaptak szerepet azok, akik a csütörtöki Európa Liga mérkőzésen pályára lépnek, de a mostaniak közül páran ott lesznek majd a keretben. A most pályára lépők közül sokan még most kezdték a felkészülést, hiszen U19-ben, U23-ban szerepeltek, három edzésen vannak túl, s így is kilencven percet játszottak ebben a hőségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!