boon-sportoldal

2013.09.25. 13:03

Két ob-aranyat hoztak az MVSI gyaloglói

Az elmúlt hétvégén az MVSI atlétái három, egyaránt Budapesten rendezett országos bajnokságon mérettették meg magukat.

Az elmúlt hétvégén az MVSI atlétái három, egyaránt Budapesten rendezett országos bajnokságon mérettették meg magukat. A Puskás-stadion betonkörén, a fiatalkorúak gyalogló csapatbajnokságán a junior leányok és az ifjúsági fiúk is aranyérmet érdemeltek ki. míg az ifjúsági leányok ezüstöt hozhattak haza. A három bajnoki érem a Szűcs József, Papp János, Rácz Pál edzői triumvirátus munkáját dicséri.

A junior összetett bajnokságon, melynek az Ikarus BSE atlétikai stadion adott otthont, a Tigyi József által felkészített Fedor Lukács tízpróbában jeleskedett és pontszerző helyen, ötödikként zárt.

Az azonos helyszínen megrendezett serdülő összetett bajnokságon Világi Marcell ezüstöt harcolt ki, de értékes pontokat hozott Fekete Balázs és Iván Levente is, akik Tigyi József és László István szakmai irányítása mellett készültek.


Eredmények

Fiatalkorúak gyalogló OCSB

Junior leányok: 1. MVSI (Takács Dalma, Bús Alda, Kovács Alexandra, edzők: Szűcs József, Papp János, Rácz Pál)

Ifjúsági leányok: 2. MVSI (Pataki Anna, Sárándi Fanni, Téglás Anna)

Ifjúsági fiúk: 1. MVSI (Kovács Soma, Harsági Zsombor, Katona Péter, edzők: Szűcs József, Papp János, Rácz Pál)


Junior összetett OB

Tízpróba, fiúk: 5. Fedor Lukács, 6004 pont


Serdülő összetett OB

Fiúk, 1999-es kcs., „A”-változat: 2. Világi Marcell. 2000-es kcs., „A”-változat: 6. Iván Levente. 2000-es kcs., „B”-változat: 5. Fekete Balázs.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!