boon-sportoldal

2012.04.11. 10:07

Megkésett Húsvét az Albrechtnél

Élcsapatok részvételével rendez felkészülési tornát a miskolci női röplabdacsapat.

Élcsapatok részvételével rendez felkészülési tornát a miskolci női röplabdacsapat.Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdacsapata az idei szezon utolsó megmérettetésére készül, a rájátszás végjátékában, az 5. helyről döntő párharcban az Újpesti TE lesz a zöld-fehérek ellenfele. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk: a két győzelemig tartó küzdelemsorozat április 21-én, a jövő héten szombaton, a fővárosban kezdődik (a második meccset három nappal később Miskolcon rendezik meg, és amennyiben szükség lesz harmadik összecsapásra is, akkor ezt a hónap utolsó szombatján Budapesten játssza a két együttes – mindhárom találkozó kezdési időpontja 17 óra).

Az erre való felkészülés jegyében, Albrecht Húsvéti röplabda torna néven, három élvonalbeli csapat randevúzik ezen a héten vasárnap Miskolcon. A házigazda. Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese mellett a TEVA Gödöllői RC elleni bajnoki döntőre készülő Vasas-Óbuda-Hofeka, valamint a BSE-FKF elleni bronzcsatában érdekelt Békéscsabai RSE vesz részt a miskolci körmérkőzéses tornán, amelyen három szettes mérkőzéseket játszanak a csapatok a Csokonai úti csarnokban.

 Albrecht Húsvéti torna program

10.00: Albrecht-Miskolci VSC-MISI – Békéscsabai RSE

13.00: Békéscsabai RSE – Vasas-Óbuda-Hofeka

16.00: Vasas-Óbuda-Hofeka – Albrecht-Miskolci VSC-MISI 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!