boon-sportoldal

2012.03.09. 14:52

MSE: Az első tavaszi sikerben bízva

A Mezőkövesd-Zsóry együttese az Orosházát fogadja a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában vasárnap délután.

A Mezőkövesd-Zsóry együttese az Orosházát fogadja a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában vasárnap délután.Szabados György, a kövesdiek edzője: – Egy rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, mert az Orosháza tíz körömmel kapaszkodik. Valószínűleg vissza fognak állni a kapujuk elé, és a kontrákra próbálnak majd meg építeni. Egész héten arra készültünk, hogy miként kell és lehet egy betömörülő védelem ellen eredményesnek lenni, remélem, ezt meg is valósítjuk. Azt hiszem, a játékosok rendelkeznek a megfelelő önbizalommal, és megoldják, megoldjuk ezt a feladatot, megszerezzük első tavaszi győzelmünket.

Az MSE-Zsórynál Enescu korábbi sérülés miatt még mindig nem bevethető.

A pályán 

 Mezőkövesd-Zsóry - Orosháza FC (vasárnap, 14.30)

A Mezőkövesd tervezett együttese: Szántai – Kaszás, Vámosi, Lakatos, Kerényi – Kákonyi (Jeremiás), Bagi (Irhás), Szabó (Bagi), Lipusz (Jeremiás) – Bogdány (Olasz), Hamar.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!