boon-sportoldal

2012.03.27. 12:29

Az Újpest ellen április 21-én kezd az MVSC

A múlt héten szerdán eldőlt, hogy ha nem is simán, de sikerrel vette a női röplabda NB I rájátszásában az 5-8. helyért zajló csatározás során az Aluprof TF-Budapest Volleyball Team állította akadályt az Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese.

A múlt héten szerdán eldőlt, hogy ha nem is simán, de sikerrel vette a női röplabda NB I rájátszásában az 5-8. helyért zajló csatározás során az Aluprof TF-Budapest Volleyball Team állította akadályt az Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese.A miskolci zöld-fehérek a két nyert meccsig tartó csatában – miután az első hazai mérkőzésüket elveszítették (3:2-re) és az ezt követő két bajnokit győzelemre hozták (előbb idegenben, majd Miskolcon nyertek 3:0-ra) – 2-1-re jobbnak bizonyultak, így a bajnokság utolsó szakaszában, a végső helyezésekről döntő párharcban az 5. hely megszerzésért léphetnek pályára. Ellenfelünk az Újpesti TE gárdája lesz, akik két győzelemmel léptek túl a Szolnoki Főiskola RK-SI gárdáján (előbb a fővárosban, majd a Tisza-Partján is 3:0-ra nyertek).

Az 5. és a 6. helyről döntő párharc két nyert meccsig tart, és mivel a magyar ifjúsági leány és fiú válogatott Európa-bajnoki selejtezőt játszik, így egy hónapos szünet után, április 21-én kezdődik a miskolciak Újpest elleni csatája, amelyben a lila-fehérek a kedvezményezett pályaválasztók, lévén az alapszakaszban előrébb végeztek a Vasútnál.

 A rájátszás programja az 5. helyért

Április 21. (szombat), 17.00: Újpesti TE – Albrecht-Miskolci VSC-MISI

Április 24. (kedd), 17.00: Albrecht-Miskolci VSC-MISI – Újpesti TE

Április 28. (szombat), 17.00: Újpesti TE – Albrecht-Miskolci VSC-MISI – ha szükséges

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!