boon-sportoldal

2012.02.16. 12:44

Közbe szólt az időjárás

Mindkét megyei NB II-es labdarúgócsapatunk felkészülési találkozót tervezett szerdára.

Mindkét megyei NB II-es labdarúgócsapatunk felkészülési találkozót tervezett szerdára. A Kazincbarcikai SC Egerben a házigazdák alakulatával találkozott volna délelőtt 11 órától, míg a Mezőkövesd-Zsóry együttese a Ferencváros II-t fogadta volna 15 órától.

– Reggel még úgy tűnt, hogy lehet mérkőzés, ám miután megérkeztünk Egerbe, kiderült, hogy olyan intenzív a havazás, hogy lehetetlenné teszi a találkozó megrendezését – mondta lapunknak Szabó János, a KBSC vezetőedzője, aki hozzátette: szakmailag minden nap, minden elmulasztott edzés, edzőmérkőzés hiányzik, de azon lesznek, hogy bepótolják a kiesett időt.

Sajnálja

A Ferencváros II is megjelent Mezőkövesden, de játszani nem lehetett a játéktéren.

– Megtettünk mindent az ügy érdeekében, de egyszerűen annyi hó esett, hogy képtelenség volt letúrni a pályáról – jegyezte meg Szabados György, a dél-borsodiak mestere az Észak-Magyarországnak. – Természetesen sajnálom, hogy elmaradt az összecsapás, hiszen egyrészt a bajnokságra való felkészülés hajrájában vagyunk, másrészt szerettem volna megtekinteni meccs közben azokat a futballistákat, akik próbajátékra jöttek.

A szakember a találkozót edzéssel ,,helyettesítette."

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!