boon-sportoldal

2012.01.20. 11:12

A döntőkért hajtanak a vénuszosok

A miskolciak százszázalékos teljesítménnyel vezetnek az NB I-es női futsal bajnokságban.

A miskolciak százszázalékos teljesítménnyel vezetnek az NB I-es női futsal bajnokságban.A Miskolci Szabadidőközpont Vénusz együttesének első mérkőzése – amint arról már beszámoltunk – elmaradt, így 2012-es bemutatkozásukra szombaton 14 óra 30 perctől kerül sor a városi sportcsarnokban.

– Az idei debütálásunk keretében a Vestával kellett volna játszanunk, de a székesfehérváriakat kizárták a bajnokságból, így nem léptünk pályára – kezdte Sárréti Géza vezetőedző. – Szombaton délután a Berettyóújfalu gárdáját fogadjuk és természetesen nyerni akarunk. Sérültünk, betegünk nincs, ilyenkor, télvíz idején, ennek különösen örülünk.

Edzőtáboroztak

A lányok a három hetes holtszezont felkészüléssel töltötték, a városi sportcsarnokban dolgoztak úgy, hogy közben edzőtáboroztak, délelőtt és délután is tréningeztek.

– Teremtornán is jártunk Százhalombattán – folytatta Sárréti Géza. – Egy szó, mint száz: kellően felkészültünk a folytatásra és a két hét múlva sorra kerülő kupafordulóra is. A kupában a döntőbe jutásért Budapesten játszunk majd az Univerzum Aramis együttesével.

Az ismert szakember céljaikról is beszámolt. Elmondta, hogy a rájátszásos rendszerű forma keretében be akarnak kerülni a bajnoki döntőbe, valamint a Magyar Kupában ugyancsak finalista helyről álmodnak. Kissé bonyolítja az erőviszonyokat az a tény, hogy a kizárt Vesta-játékosok Várhidi Péter edzővel együtt a Galaxis csapatához igazoltak, ezzel pedig felboríthatják az eddig megszokott „rendet”.

Az erőviszonyokról

A miskolciak kerete bővült: leigazolták Berecz Csillát, aki – a Femina színeiben – sokszor szerepelt a nagypályás bajnokságban.

– Úgy érzem, hogy Csilla jól beépült a csapatba, társai befogadták, így hiszem, hogy erősségünk lesz – zárta gondolatait a tréner.

Hárman

A Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz gárdája három válogatottat ad a jövő héten sorra kerülő Magyarország – Oroszország nemzetek közötti találkozókra, amelyeknek Budapest ad otthont. A miskolciak közül címeres mezt ölthet magára Csepregi Gabriella, Kovács Aliz és Bernáth Csilla is.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!