boon-sportoldal

2011.10.14. 15:55

Vegyész RC: Lesz benne plusz motiváció

Dunaújvárosban, a Dunaferr SE vendégeként lép pályára szombaton 16.30-tól a Vegyész RC.

Dunaújvárosban, a Dunaferr SE vendégeként lép pályára szombaton 16.30-tól a Vegyész RC.Igazi kemény, komoly csatát vívott legutóbb a barcikai csapat a férfi röplabda NB I-ben, s bár Dudás András edző sajnálta picit, hogy a 3:2-es, Kecskemét elleni sikerrel ,,csak" kettő pontot gyűjtött együttese (s nem hármat, ami 3:0-val és 3:1-gyel járt volna), azért összességében nem volt elégedetlen játékosai teljesítményével. A VRC oldalán – ismét – a legjobbak közé tartozott a 4-es ütő, Bokor Elek, aki nyáron érkezett a vegyészvárosba.

Rövid idő alatt

– A dunaújvárosiakkal sajnos nem tudtam megegyezni, ami a továbbiakat illeti, de már nem is nagyon szerettem volna ott maradni – ismerte be a 25 éves röplabdázó, aki három szezont húzott le a Duna-partiaknál. – Próbálkoztam külfölddel is, a menedzserem azonban nem talált csapatot, így éppen jókor jött Bandi bácsi megkeresése, aki elmondta, hogy mire gondol velem kapcsolatban, s végül is rövid idő alatt megegyeztünk. Tudtam, hogy a Vegyész egy jó kis társaság, gyakorlatilag az NB II óta együtt vannak a srácok, akik közül, mivel játszottunk egymás ellen, továbbá a strandröplabdából, szinte mindenkit ismertem, Lehóczky Lacit és Szántai Balázst némileg jobban.

A dobogó a cél

Bokor Eleket kérdeztük arról, ,,Dolgozik-e benne fokozott bizonyítási vágy volt klubja ellen?", illetve arról is, vajon ,,Mire lehet jó idén a Vegyész?"

– Persze, lesz bennem plusz motiváció – válaszolta. – A mostani Dunaferr egy fiatal együttes, edzőváltáson is túl vannak, biztos vagyok benne, hogy az egykori kiváló játékos, jelenleg már edző, Tomanóczy Tibor igyekszik majd kitalálni valamit. Az Újváros a múlt hét végén szabadnapos volt, tehát két hétig készülhettek ellenünk, ennek ellenére győzelmet várok. Az éven? Taktikai és technikai téren még akadnak csiszolandó dolgok köztem és a csapat között, de megpróbálom valamennyi alkalommal a képességeim maximumát adni. Nekem, Lehóczky Lacinak és Szántai Balázsnak egyértelműen fel kell vállalni a húzóember szerepét, ha ez, és a többi is menni fog, akkor remélem, hogy a dobogón fejezzük be a szezont.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!