boon-sportoldal

2011.10.28. 11:02

SzVSE: Ismét egy jó csapat ellen

A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában az MTK Törökbálint vendége lesz  a Szerencs VSE gárdája vasárnap 17.30-tól, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen.

A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában az MTK Törökbálint vendége lesz  a Szerencs VSE gárdája vasárnap 17.30-tól, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen.Gulyás László, a Szerencs VSE edzője: ,,Megfogyva bár, de törve is, meccset fogunk játszani! Annyira azért nem rossz a helyzet, mint amit a keddi meccs mutatott, de rosszkor jött, hogy egy jó Eger ellen kellett játszani. Mostani ellenfelünkről tudni kell, hogy az MTK szerepvállalásával A-csoportos budapesti csapatot szeretnének összehozni, és úgy tudni, hogy az ehhez szükséges anyagiak is rendelkezésükre áll, vagyis ismét egy jó csapat ellen játszunk. Talán jobb is, hogy túlesünk ezeken a nehéz meccseken, aztán majd lesz egy kis időnk, amikor újra felépíthetjük saját magunkat. És hátha más hozzáállásban tudunk majd azok ellen szerepelni, akik ellen lehet reális esélyünk a győzelem megszerzésére.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!