boon-sportoldal

2011.10.08. 17:00

MSE: Csak a győzelem elfoghadható

A Rákospalotai EAC gárdáját fogadja a Mezőkövesd-Zsóry csapata a labdarúgó NB II Keleti csoportjának  8. fordulójában vasárnap délután.

A Rákospalotai EAC gárdáját fogadja a Mezőkövesd-Zsóry csapata a labdarúgó NB II Keleti csoportjának  8. fordulójában vasárnap délután.

Sivák Sándor, az MSE-Zsóry megbízott edzője: – Huszák Géza lemondása után átmenetileg engem bíztak meg a szakmai feladatok ellátásával. Mivel korábban Gézát segítettem, ezt nem tekintettem új feladatnak, tudtam is, hogy mit kell tennem. Szorgalmasan edzettünk, eddig is ezt tettük: a srácok partnereim voltak, segítettek, nagyon jól álltak a munkához. A hétközi Ligakupa meccsre nem készültünk és azért kaptunk ki 6-0-ra, mert 88 percig emberhátrányban szerepeltünk. Mivel küzdenitudásból a kudarc ellenére jól vizsgáztunk, a hét végét illetően bizakodó vagyok. Számunkra Csak a győzelem elfoghadható és több hét szünet után végre győzni is fogunk!

A MSE-Zsóryban Török combsérüléssel bajlódik, Irhás rúgást kapott a bokájára, így egyikük sem fog játszani. Sivák edzői feladatkört tölt be, ezért most nem lesz ott társai között a pályán.

ÉM-KT


A pályán

Mezőkövesd-Zsóry – Rákospalotai EAC (vasárnap, 15.00)  

Az MSE elképzelt együttese: Szánati – Lakatos, Vámosi, Elek, Kaszás – Bagi, Zováth, Jeremiás, Lipusz – Hamar, Bogdány.

A megbízott edző tippje: 2-0. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!