boon-sportoldal

2011.09.16. 13:09

Üvegfalas meccs Veszprémben

Miskolc - A női röplabda NB I 2. fordulójában, szombaton 16 órától a Veszprémi ESC vendége lesz az Albrecht-MVSC-MISI.

Miskolc - A női röplabda NB I 2. fordulójában, szombaton 16 órától a Veszprémi ESC vendége lesz az Albrecht-MVSC-MISI.A nyitófordulóban aratott sikere után Veszprémben is nyerni szeretne az MVSC női röplabdacsapata.

– A Veszprém azon csapatok közé sorolandó, akikkel parti meccset tudunk játszani, akiket van esélyünk legyőzni – mondta Toma Sándor, az Albrecht-MVSC-MISI edzője. – Nem tudom pontosan, hogy a nyáron milyen változások történtek ellenfelünknél, de az előző években szerkezetében magas, rutinos játékosokból álló együttes volt a veszprémi. Bízom benne, hogy az elvégezett edzésmunka elég lesz ahhoz, hogy fizikálisan föléjük kerekedjünk, ugyanis a győzelem megszerzésének igényével lépünk majd pályára. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, az ellenfelén túl, két külső tényezőt is le kell küzdenünk. Az egyik, az üvegfalas csarnok, amelynek a természetes ,,megvilágítása”, a várhatóan erős napfény szokatlan lesz számunkra, a másik, hogy a kis teremben várhatóan – , a korábbi évekhez hasonlóan – ezúttal is sok egyetemista buzdítja majd a hazaiakat.

Tárgyalásban

Arra a kérdésre, hogy minden játékosára számíthat-e az egyetemi csapat elleni meccsen, Toma Sándor így válaszolt:

– Voltak kisebb betegségek, ezek messze nem olyan jelentőségűek, mint két játékosunk egyéb, nem szakmai jellegű problémája. Sajnos, Szajkó és Mosonyi még mindig tárgyalásban van a klub vezetésével, szerződésünk véglegesítése ügyében, és emiatt bizonytalan, hogy egyáltalán számíthatok-e rájuk akár a mostani meccsen, akár a jövőben.

-BCS-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!