boon-sportoldal

2011.09.29. 12:02

Minden vendégjegyet eljuttattak a debreceniek Diósgyőrbe

A mérkőzés napján már nem árusítanak vendégszektorba szóló belépőt.

A mérkőzés napján már nem árusítanak vendégszektorba szóló belépőt.

A DVSC hivatalos honlapjának a tájékoztatása szerint a vasárnapi DVSC-TEVA - DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzésre a debreceni klub minden vendégjegyet eljuttatott a Diósgyőr részére, így a találkozó napján már nem árulják a vendégszektorba szóló jegyeket.

Képíró János, a DVSC biztonsági igazgatója a dvsc.hu-nak elmondta: első szándékban valóban az volt az elgondolás, hogy vasárnap is biztosítanak jegyet a DVTK-szurkolók részére, de az óriási érdeklődés miatt nem lett volna ajánlatos, így minden belépőt eljuttattak Diósgyőrbe.


Kevésnek bizonyult a vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC-TEVA – DVTK OTP Bank Liga mérkőzésre a vendégszurkolóknak felajánlott 1100 belépőjegy.

Csak azoknak jutott jegy, a Loki meccsre, akik a pénztárnyitásra ott voltak.

Debrecen – A listavezető Loki az újoncként remeklő DVTK-t fogadja vasárnap.

Igazi keleti rangadóra kerül sor vasárnap Debrecenben, ahol a listavezető DVSC-TEVA a negyedik helyezett Diósgyőri VTK gárdáját fogadja. Ön szerint mi lesz a piros-fehér együttesek meccsének a végeredménye.

A vasárnapi Debrecen – Diósgyőr rangadóra 2 nagy busz már megtelt.

Miskolc – Már 9 órai nyitás előtt a Széchenyi utcáig ért a vasárnapi Debrecen – Diósgyőr meccs jegyeit megváltani szándékozó drukkerek sora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!