boon-sportoldal

2011.07.27. 08:29

Farkasinszki és Reiner már DKSK-s

Három külföldi játékossal számol az élvonalbeli női kosárlabdacsapat.

Három külföldi játékossal számol az élvonalbeli női kosárlabdacsapat.

Az Észak-Magyarország szombati számában jeleztük, hogy hétfőn újra összeülhet az úgynevezett Minősítő Bizottság, amely végérvényesen áldását adhatja arra, hogy a DKSK-MISI csapata által beadott papírok egyrészt hiánytalanok, másrészt megfelelnek a követelményeknek, így adminisztratív szempontból semmilyen gond nem lehet az NB I/A csoportban való indulással kapcsolatban. ,,Az MKOSZ Minősítő Bizottsága áttekintette a 2011. július 22. 24 óráig beérkezett hiánypótlásokat, és az Önök sportszervezetének a 2011/2012. bajnoki szezonra beadott nevezését elfogadta. A Minősítő Bizottság sok sikert kíván a 2011/2012-es bajnoki szezonhoz!" – küldte mindezt a grémium elnöke, Dr. Schmidt Ádám a klubnak.

Több tényező

– Számunkra egy percig nem volt kérdéses, hogy minden rendben lesz, hiszen egy megfelelően előkészített anyagot nyújtottunk be – reagált a döntésre Szabó Tamás, a DKSK-MISI Kft. egyik ügyvezetője, akit ezen után arról kérdeztünk, hogy ,,Mikor és milyen játékoskerettel kezdi el a csapat a felkészülést Milen Vukicevic irányítása mellett?" – Az első hivatalos tréninget jövő héten hétfőn tartja a vezetőedző. Jelenleg is tárgyalunk játékosokkal, tehát koránt sincs kész a keret, jópár kosárlabdázót várunk még próbajátékra. Több tényező alakítja, hogy végül kiket tudunk megszerezni, például az, hogy mely csapatok indulhatnak a bajnokságban.

Szabó Tamás megemlítette, hogy pillanatnyilag négy szerződtetett játékosuk van, és bár neveket nem kívánt elárulni, úgy tudjuk, hogy az egyik az 1986-os születésű Reiner Dóra (3-as poszt), a másik pedig a hasonló korú Farkasinszki Orsolya (4-es, 5-ös poszt). A DKSK-nál három küldi kosarassal számolnak a keret tekintetében.

ÉM-MI


Miskolc - Hivatalosan is bejelentették: lesz Miskolcnak élvonalbeli női kosárlabdacsapata a 2011/12-es évadban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!