boon-sportoldal

2011.07.05. 19:21

Az évad futballcsillaga: a szerencsés szavazók

Sorsolásunk után kiderült, hogy kik kapják a játékban résztvevő olvasók közül a díjakat. 

Sorsolásunk után kiderült, hogy kik kapják a játékban résztvevő olvasók közül a díjakat. 

Az évad futballcsillaga 2010/11 nevet viselő játékunkba a múlt héten csütörtökig küldhettek be szavazatokat játékos kedvű olvasóink. A versenyt kísérő kiemelkedő érdeklődést jelzi, hogy összesen 3082 szavazószelvény érkezett be szerkesztőségünkbe, amelyek közül 3054 darab volt érvényes. Kedden ezek közül sorsoltuk ki annak a három szerencsés olvasónk a nevét, akik egyenként 10-10 ezer forintos sportszervásárlási utalványt nyertek. A Fortuna ebben az alábbi olvasóinknak kedvezett: Fülöp Gyuláné (Sajószentpéter, Kinizsi Pál út), Lakatos Béla (Detek, Kossuth út), Szín Éva (Miskolc, Bátori sor). Őket hamarosan telefonon értesítjük arról, hogy hol és mikor vehetik át nyereményüket.

A kategória győztesek

A szavazatok hétfői összesítése után az is kiderült, hogy játékunkban a labdarúgók közül kik kapták a legtöbb voksot. A négy kategória (NB II, NB III, megye I. osztály, megyei II. osztály) legjobbjainak nevét egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra, ezt majd csak az ünnepélyes díjátadón szeretnénk megtenni, amelyet hamarosan megtartunk Miskolcon.

Az Észak-Magyarország szerdai számában részeredményt közlünk a szavazásról, azoknak a sorrendjét, akik a negyedik helytől lefelé végeztek az egyes kategóriákban. Természetesen az első három helyezettek nevei sem titkosak, őket egyelőre helyezési sorrendjük és voksaik száma nélkül tüntettük fel betűrendben.

ÉM 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!