boon-sportoldal

2011.06.07. 11:28

Győzelem, de kiesés

<p>Miskolc - A férfi futsal NB I-ben a bennmaradásért vívott osztályozó visszavágóján hazai környezetben szerepelt a miskolci csapat.</p>

Borsod Volán-Szabadidőközpont – Újszegedi TC 5-3 (1-3)

Miskolc, városi sportcsarnok, 100 néző. V.: Veizer (Varga, Takács).

Borsod Volán: Jakab – Sivák, Vígh, Kovács P., Takács. Csere: Valkányi, Deák, Bogyó, Lénárt L., Binder, Nagy P., Titkó. Játékosedző: Vígh Ferenc.

Gólszerző: Vígh (2), Deák, Sivák, Kovács P.

Jók: Jakab, Vígh.

Vígh Ferenc: – Ez a párharc nem a mai mérkőzésen ment el, hanem a múltkor Szegeden. Megpróbáltunk mindent, de nem tudtuk lefaragni az idegenben összeszedett ötgólos hátrányunkat. Gratulálok a Szegednek, sok sikert kívánok nekik az NB I-ben. Köszönjük szponzorainknak, hogy az egész szezonban támogattak bennünket. Köszönöm a játékosoknak azt, hogy nagypályás elfoglaltságuk mellett bevállalták a futsalt is a szezonban.

Az oda-visszavágós párharcot az Újszegedi TC nyerte 10-7-re, így a következő évadot a legmagasabb osztályban kezdheti. A Borsod Volán-Szabadidőközpont kiesett az NB II-be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!