boon-sportoldal

2011.01.20. 10:34

Fekete érkezett, Bogyóék maradnak

<p>Miskolc - Balázs András, a Borsod Volán futsal csapatának ügyvezető elnöke nem volt optimista a hétfői találkozó előtt, azonban a döntetlent értékesnek tartja.</p>

"A találkozó előtt nagyon nem voltam optimista, hiszen két sorra való eltiltottunk, sérültünk volt, és ez bizony erősen megkérdőjelezte azt, hogy pontot, pontokat tudunk-e szerezni." - emlékezett vissza a hétfő esti találkozó előzményeire Balázs András ügyvezető elnök. "Az utolsó pillanatban annyi jó hír befutott, hogy sem Bogyó, sem pedig Balogh nem igazol a listavezető ETO-hoz, míg Fekete Viktort - aki legutóbb Gyöngyösön játszott - sikerült leigazolnunk!Viktor jó képességű labdarúgó, komoly erősítésnek tartom. A meccsről! A mérkőzés rosszul indult számunkra, hiszen hátrányba kerültünk egy olyan csapat ellen, amelyben román válogatottak, és a magyar élvonal erősségei játszanak, ráadásul Kozma Mihály irányítja őket. Csapatunk azonban fegyelmezetten, kontrákra építve felállt és megfordította 4-1-re a meccset! A második félidőben viszont beigazolódott, amitől tartottam: rövid volt a kispad. A végén komoly tartalékokat kellett mozgósítania a fiúknak, de sikerült a pontszerzés."

Emlékeztető
Borsod Volán-Szabadidőközpont – Nyíradonyi Huszárok 5-5 (4-1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!