boon-sportoldal

2010.12.03. 13:59

Labdarúgó fegyelmi határozatok

<p>A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának határozatai.</p>

A legutóbbi fordulókban kiállított játékosok közül Munkácsi Gyula (Szalaszend), Ruszkai Attila (Mezőzombor) 3-3, Espák Pál (Sárospatak) 2, Janikó Róbert (Sátoraljaújhely), Burai István (Beret), Szívós Péter (Mád), Kosina János (Tiszapalkonya), Tóth Viktor (Nyírjes-Szirma), Vadászi Csaba (Megyaszó), Irhás Miklós (Megyaszó) 1-1 felnőtt bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára, míg Lakatos Lászlót (Megyaszó) 2011. június 30-ig eltiltották.
Egyéb fegyelmi határozatok:
Szabó László (Sátoraljaújhely), Zsófi József (Sárospatak), Szemerczki János (Tiszapalkonya) sportszakemberek írásbeli figyelmeztetésben részesültek.
A Mályinka, a Beret, a Bükkzsérc, és a Szentistván U19-es csapatainak hibájából késve kezdődtek a találkozók, ezért a vétkes sportszervezetek írásbeli figyelmeztetésben részesültek.
A Garadna és a Boldogkőváralja sportszervezetei rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültek.
A Megyaszó a soron következő két hazai bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőr küldenek a sportszervezet költségére, valamint e találkozókon a rendezői létszámot 12 főre kötelesek felemelni.
A Bükkzsérc felnőtt csapatától az U19-es együttes harmadik létszámhiányos kiállítása miatt 1 büntetőpontot levontak.
A Sajóvámos U19-es csapata létszámhiányos kiállás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.
A Nekézseny – Bódvaszilas U19-es mérkőzésen történtek (jogosulatlan szereplés gyanúja) kivizsgálása ügyében a fegyelmi bizottság az érintett játékosokat, csapatvezetőket, valamint a találkozó játékvezetőjét december 8-i ülésére beidézte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!