boon-sportoldal

2010.11.05. 15:34

Újvárosban csatázik a Bőcs és a Barcika

<p>Tiszaújvárosban megyei rangadót láthatnak a nézők az NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában vasárnap.</p>

– Mostanában nagyon elfordult tőlünk a szerencse – kezdte Zsiga Gyula, a bőcsiek trénere. – Nem tettek nekünk jót az egymás utáni vereségek és a peches gólok. Sokat beszélgettünk a játékosokkal, próbáltuk megoldani a problémákat. Ők is érzik, hogy ez a csapat többre képes attól, amit a jelenlegi helyezésünk mutat és tudják azt is, hogy mennyire fontos számunkra a rangadó. Ezért mindenki a lehető legtöbbet fogja kiadni magából a győzelem érdekében. Bízom abban, hogy a tiszaújvárosi pálya, amely már szinte az otthonunk, ezúttal meghozza számunkra a három pontot. Több játékosra sem számíthatok: Lipták lábából a héten vették ki a csavarokat, de megint műtik. Bokros, Bakos és Lázár továbbra is a sérültek táborát alkotja, akikhez a héten Ur és Nyírcsák G. is csatlakozott, míg Hajdu betegség miatt nincs százszázalékos állapotban.

Lesz néhány szavuk

A sárga-kékek mestere, Kádár Zsolt először arról beszélt, hogy két vereség után a Vecsés ellen végre nyertek, majd így folytatta:

– Különösebb teher nélkül lépünk pályára, a fiúktól fegyelmezett és szervezett játékot kérek. Tisztában vagyunk a bőcsiek játékerejével, többre hivatottak, ezért nem téveszt meg bennünket a táblázaton pillanatnyilag elfoglalt helye. Nehéz meccs lesz, ez biztos, a Hernád-partiak ugyanis mindent elkövetnek majd a győzelem érdekében, de ehhez nekünk is lesz néhány szavunk. Mindenképpen pontot, vagy pontokat várok a csapattól. Bányai sérülés, Odrobéna pedig eltiltás miatt nem léphet pályára.

A pályán

Bőcs KSC – Kazincbarcikai SC (Tiszaújváros, vasárnap, 13.30)

A BKSC tervezett csapata: Szabó Á. – Tóth K., Rubint, Sipos, Molnár Zs. – Katona, Müller – Jeremiás, Enescu, Zsarnai – Etogo.
Az edző tippje: 2-0.

A KBSC elképzelt együttese: Kiss M. – Vadász, Nagy T., Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Borbély, Fehér, Kovács P. – Stevica, Binder.
Az edző tippje: 1-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!