boon-sportoldal

2010.11.12. 15:40

A pályával is meg kell küzdeniük a bőcsieknek

<p>Hajdúböszörménybe látogat a Bőcs együttese szombaton délután a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában.</p>

– Nagyon nehéz találkozó előtt áll a csapat, nem csak a sorozatos sikertelenség miatt mondom ezt, hanem azért, mert ellenfelünk a kiesés ellen küzd és szeretnének hazai pályán minél több pontot szerezni – latolgatott Zsiga Gyula a Hernád-partiak edzője. – Ha tudjuk semlegesíteni a meghatározó játékosaikat, akik mérkőzéseket tudnak eldönteni, gondolok itt Urbinra, Bogdanovicsra, Simtchatchara vagy Lovasra, ezenkívül, ha úgy tudunk játszani mint a Barcika ellen, akkor pontokkal tudunk távozni Böszörményből. Valószínűleg nem lesz biliárdasztal minőségű a pálya, de mi ehhez hozzá vagyunk szokva, hiszen mi hétről hétre sokkal rosszabb körülmények között készülünk. Remélem, minden játékosom a tudásának legjavát tudja nyújtani a találkozón és nem marad el a hőn áhított győzelem.

A pályán

Hajdúböszörményi TE – Bőcs KSC (szombat, 13.30)

A Bőcs KSC várható kezdőcsapata: Szabó Á. – Ur, Sipos, Rubint, Molnár Zs. – Hajdu, Katona, Müller, Enescu – Jeremiás, Etogo.

Az edző tippje: 1-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!