boon-sportoldal

2010.11.15. 14:36

A futsal magyar braziljai ellen a Volán

<p>A 8. fordulóval folytatódik az férfi NB I-es futsal bajnokság: a Borsod Volán-Szabadidőközpont a tabella eső helyén álló győri Rába ETO-t fogadja ma 19 órától a Miskolc Városi Szabadidőközpont.</p>

"Egy abszolút vérprofi csapatot látunk vendégül, hiszen az ETO csapatának tagjai kizárólag a futsallal foglalkoznak. Sőt, válogatottak egész sorra és több brazil játékos is megtalálható a soraikban." - mondta érdeklődésünkre Balázs András, a Borsod Volán ügyvezetője. "Kiemelkedő képességű együttesről van szó, akikkel bárkinek nagyon nehéz felvennie a versenyt. A Berettyóújfalu, de leginkább az Újpest elleni idegenbeli találkozók megmutatták - utóbbin idegenben 5-5-ös döntetlen játszott a Volán - , hogy koncentrációval, nagy odafigyeléssel, és egy kis szerencsével lehet keresnivalója fiatal csapatunknak. A jövő útja egyébként is ez; a fiatalok beépítése a csapatba. Egyszóval tisztes eredményre számítok a fiúktól! A kilátogató szurkolók pedig a futsal savát, borsát láthatják majd, amihez mi még egyszer mondom, nem statisztálni szeretnénk!

A másik borsodi csapat, az Ózd ugyancsak este 7-től Nyiradonyban meccsel a Huszárok ellen.

(JLI)


Értékes Volán döntetlen

boon | 2010.11.09 10:00
A férfi futsal NB I. 7. fordulójában Budapesten szerzett egy pontot a miskolci együttes.

Gálázott az Ózd a Miskolc ellen

boon | 2010.10.25 23:04
Csak 25 percig volt izgalmas a két borsodi együttes összecsapása a futsal NB I-ben.

Az egyiknek sikerült...

eszak | 2010.10.12 14:34
A férfi futsal NB I 4. fordulójában a miskolci csapat nyert, míg az Ózd kikapott.

Pont nélkül csapataink

boon | 2010.09.28 10:30
Ózd, Miskolc - A férfi futsal NB I 3. fordulójában mindkét megyei csapatunk vereséget szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!