boon-sportoldal

2010.10.12. 22:15

Két perc alatt három gól

<p>Vereséget szenvedett Dunaújvárosban az MJJSE hokicsapata.</p>

A jégkorong MOL Ligában idei tizennegyedik meccsét játszotta kedden este, Dunaújvárosban, a Macik csapata. A Miskolci Jegesmedvék JSE csapata a Dab.Docler vendégeként az első harmad első felében partibaan volt, de aztán a játéjkrész derekán két perc alatt három gólt kapott. Ráadéásul egyiket sem emberhátráynaban, hiszen az addig sportszerű meccsen csupán egy kisbüntetést osztottak ki a játékvezetők, azt is a hazaiknak. A gólgyártás Metcalfe kezdte a 11. percben, majd szűk fél perc múlva Azari következett, aztán megint a Metcalfe volt eredményes. A háromgólos hátrányt követően kikérte idejét Robert Dever, és bár valamelyest kezdtek magukhopz térni a miskolciak, az újabb gólt, az első emberelőnyös lehetőséget kihasználva, Metcalfe szerezte. Eldőlni látszott a találkozó, de a vendégek nem adták fel, és a méásodik harmadban sikerült is szépítzeniük, Dubek emberfórban törte meg az MJJSE gólcsendjét a 23. percben, majd valamivel több mint egy perc múlva aa védő Egri is betlált, méghozzá emberhátrányban, és ezzel megint nyitottá vált a mérkőzés, hiszen már csak két gól volt a két csaopat között. Ez ugyan egy rövid időre megváltozott, de Galanisz 36. minutában esett találta után 18 másdperccel Dubek bálaszolt, második gólját szerezve ezzel.

A záró játékrészben hiába dolgozott keményen az MJJSE, újra a hazaik szeretek gólt a 48. percben. Igaz hét perccel a bfejezés előtt Dubek újabb találatát követően (érdekesség, hogy harmadszor is Saluga adott neki gólpasszt) még egy picit vissztért a remény, de hátralévő időben a hazaiak már magabiztosan őrizték kétgólos fórjukat.

Jegyzőkönyv

Dab.Docler – Miskolci Jegesmedvék JSE 6-4 (4-0, 1-3, 1-1)
Dunaújváros, 400 néző. V.: Kincses, Wolf, Székely.

Dab.Docler: Sevela – Pozsgai, Metcalfe 3, MacSweyn, Pavuk, Martinka, Papp V. (1), Jonkl, Varga M. 1, Hegyi, Virág, Szilassy, Magosi (2), Galanisz 1 (1), Azari 1, Tőkési (1), Kiss Á., Becze (k). Vezetőedző: Patrick MacCallum.

Miskolci Jegesmedvék JSE: Gyenes – Egri 1, Szilágyi, Gőz, Saluga (3), Láda B., Kiss A., Waddell, Bartzen, Láda P., Dubek 3 (1), Korpos, Urbán, Bonar, Orosz, Dányi, Rafaj, Sijka, Duschek (k). Vezetőedző: Robert Dever.

Kiállítások: 18+10 perc fegyelmi (Varga M.)+végleges fegyelmi (Varga M.), ill. 14+10 perc fegyelmi (Waddell).

Patrick MacCallum: – Az első harmad közepén jól és eredményesen is játszottunk, ez meghatározta a meccs további menetét.

Robert Dever: – Az első bekapott gól után jött egy ötperces rövidzárlat, ami után hiába játszottunk úgy, ahogy tudunk, az említett időszak miatt nem érdemeltünk pontszerzést.

- Berecz Csaba -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!