boon-sportoldal

2010.10.02. 19:03

Három a bogácsi és az emődi igazság

<p>A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának hét végi fordulójában három meccset rendeztek szombaton.</p>

Bogács – Szentistván 3-0 (0-0)
Bogács, 250 néző. V.: Dósa R.

Bogács: Bencsik – Béres, Nagygyörgy, Derda, Dudás, Kovács G. (Nyeste), Huszár, Somogyi, Fehér (Kis K.), Jablonkai, Kémeri (Pintér). Edző: Nyikes Mátyás. Szentistván: Bukta – Tóth, Bacsik, Csuhai, Kispál, Pelyhe, Kovács T., Ferenczi Gy., Kovács P. (Szepesi), Karancsi, Sajtós. Edző: Kubinyi József.

G.: Derda, Kémeri, Nyeste. Kiállítva: Jablonkai (68.). Jók: az egész csapat, ill. Tóth, Karancsi. Ifi.: 5-1.

Nyikes Mátyás: – Nagy hittel és akarattal játszva, egy csepp esélyt sem hagyva az ellenfélnek, magabiztos győzelmet arattunk. A listavezetők ellen jól megy a játék.
Kubinyi József: – Az első félidőben kihagytuk a helyzeteket, a másodikban az ellenfél pedig értékesítette.


Tiszakeszi – Szirmabesenyő 1-1 (0-1)
Tiszakeszi, 100 néző. V.: Petus.

Tiszakeszi: Potyka – Makó, Ágoston, Ládi (Kántor), Borza, Simon (Rezsabek), Sepsi, Glonczi (Nagy), Perge (Kopasz), Bakó, Szabó. Játékosedző: Kántor Róbert. Szirmabesenyő: Polyák – Kristóf, Kriston, Nyitrai, Miskolczi (Hozdik), Burai, Fejes, Kascsák (Balogh), Tóth (Zugrovics), Gável, Szabó. Edző: Békési Ferenc. G.: Kopasz, ill. Szabó. Kiállítva: Kopasz (91.). Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi.: 2-1.

Kántor Róbert: – Az első félidőben megilletődötten játszottunk és ezért jobbak voltak a vendégek. A második játékrészben nagyot küzdöttünk, az utolsó percig és mindenképpen rászolgáltunk a döntetlenre. Sok sikert a vendégeknek, jó volt a játékvezetés.
Békési Ferenc: – Amíg annyi helyzetet hagyunk ki, mint a mai mérkőzésen, nem lehet más az eredmény, mint döntetlen. A lelkes hazaiak megérdemelték az egy pontot.


Emőd – Megyaszó 3-1 (2-0)

Emőd: Besenyei – Petruska, Szőlősi, Kékedi, Veres (Grulyó), Halász (Lakatos), Vass, Ivánkai, Valóczki (Schmidt Sz.), Ujj, Vitárius. Edző: Szepesi Zsolt. Megyaszó: Bányiczki – Irhás, Tamás, Csáki G., Csáki Zs., Bodnár, Morvai, Ondó, Kardos, Szabó, Kosnyider. Játékosedző: Bodnár Zsolt. G.: Ujj (3), ill. Morvai (11-esből). Kiállítva: Besenyei (89.). Jók: Ujj, Vass, Vitárius, Halász, ill. Bányiczki, Irhás, Morvai, Csáki G. Ifi.: 10-0.

Szepesi Zsolt: – Sportszerű csapat ellen, hoztuk, amit hozni kellett. Sajnálatos a kiállítás, és a rengeteg kihagyott helyzet.
Bodnár Zsolt: – Gratulálok a hazaiak győzelméhez. A hiányzók pótlása sajnos nehezen megy.


Emőd, 100 néző. V.: Márkus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!